MİAM Perküsyon Laboratuvarı yaratıcı vurmalı çalgı sanatçılarının müzikal gelişimleri için yeni şeyler deneyebilmelerine imkân tanıyan bir ortamdır. Bu laboratuvara erişimi olan öğrenciler MIAM Percussion Ensemble, MIAM Modern Music Ensemble ve Improvisation Ensemble gibi topluluklarda aktif icracılar olarak yer alırlar. Perküsyon alanında uzmanlaşmış performans öğrencileri ve vurmalı çalgılara ilgi duyan MİAM öğrencileri bu laboratuvarda vakit geçirerek müzikal bakış açılarını genişletmeye, bestecilik, elektronikler ve geleneksel vurmalı çalgı araştırmaları gibi konularda kendilerini geliştirmeye ve ayrıca kendi stilistik ve yaratıcı hedeflerinin peşinden koşmaya teşvik edilirler.

Perküsyon Laboratuvarı MİAM öğrencilerinin konserlerde, resitallerde ve kayıtlarda kullanabilecekleri geniş bir enstrüman içeriğine sahiptir.

• IMG-4391
  • IMG-4388