10 May
Aktif Etkinlik

Brett Sroka and Jashiin - One Linden Tree, Then Another…

10 Mayıs'ta, Brett Sroka ve Jashiin liderliğindeki bir konser ve atölye çalışması için bize katılın. Not: Etkinlik dili İngilizcedir

09 May
Aktif Etkinlik

Tanıtım Günü - Open Day

9 Mayıs'ta İTÜ MIAM Kütüphanesi'nde gerçekleşecek olan MIAM Açık Günü'ne katılmaya davetlisiniz

02 Nis
Pasif Etkinlik

Tolga Zafer - “Music Tech at a Close Range”

21 Mar

Sonified 2024

Disiplinlerarası bir perspektiften ses uygulamalarını keşfeden uluslararası iki günlük bir sempozyumumuza davetlisiniz.

10 Oca

Colloquium Fall 2023

Join us at MIAM Colloquium Fall 2023 which will be held on 10-11 January (Wedneday, Thursday) at Cevad Memduh Altar Hall, ITU Maçka building.

27 Eki

Seminer – Advances in Restoration Mastering with examples from recent work

In this seminar, Dr. Ozan Sarıer will talk about restoration mastering with examples from his recent works such as the Idil Biret 80th Anniversary DVD set, Sevin Berk’s “Usmanbaş – Jolivet – Oliére – Pierné – Zabel” and other restorations still in progress.

27 Eki
Pasif Etkinlik

Seminar – Maternal Sound Simulation and Effects on Preterm Infants’ Physical Conditions

Bu seminerde, erken doğan bebeklerde doğum sonrası yaşanan komplikasyonları iyileştirmek amacıyla ana karnındayken duydukları seslerin (ya da simulasyonlarının) dinletilmesi ve bunun doğal gelişimlerine katkıları üzerine yapılmış çalışmalardan ve 2020-2023 yılları arasında gerçekleştirilen İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi öncülüğünde TUBİTAK destekli araştırma projesinde, Medipol Üniversitesi’nden katılan diğer tıp uzmanlarının yanında, ses ile ilgili tek araştırmacı olarak İTÜ’den G. Deneç’in katılımı ve bu disiplinlerarası süreçteki deneyimleri aktarılacaktır.

21 Haz

2023/2024 Interview Schedule

You can reach the interview schedule from the link below

22 May

İTÜ MİAM Tanıtım Günü

Sizleri 22 Mayıs’ta MİAM Tanıtım Günü’ne bekliyoruz! Etkinliğimiz İTÜ MİAM Kütüphanesi’nde gerçekleşecektir.

12 Oca

Miam Colloquium Fall 2022

Join us at MIAM Colloquium Fall 2022 which will be held on 12-13 January (Thursday, Friday) at Cevad Memduh Altar Hall, ITU Maçka building.